Проф. Михаил Константинов каза пред БНТ, че има три партии,

...
 Проф. Михаил Константинов каза пред БНТ, че има три партии,
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Има три партии, които могат да излъчат кабинет. И трябва да го направят!

 

Проф. Михаил Константинов сподели пред Българска национална телевизия, че има три партии, които могат да създадат коалиция и да излъчат работещ кабинет, тъй като са със сходни идеологически позиции. Той съобщи, че е доста огромна вероятността демократите в Съединени американски щати да повдигнат кандидатурата на Мишел Обама, брачна половинка на някогашния президент Барак Обама.

 

Ще напомним, че прогнозите на проф. Константинов постоянно се сбъдват.

 

„ Има три партии, които нямат идеологически разлики – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. На ръководителите на тези партии обаче нещо им липсва. Когато имаш всички условия да направиш нещо, а не го направиш, значи си долнокачествен. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ са задължени да създадат коалиция “, съобщи той.

 

Той разяснява и концепцията да вървим към президентска република. По думите му политически проблеми се вземат решение с политически средства, а не с софтуерни средства. Смешно е да се направи президентска република една дребна страна като България, уточни проф. Константинов. Той даде образец със обстановката в Съединени американски щати, когато целият свят видя по време на дебата с Доналд Тръмп несъответстващите реакции на настоящия президент Джо Байдън и фактът, че бе номиниран от партията си да изкара още един мандат.

 

Проф. Михаил Константинов се надява през октомври или ноември да няма нови предварителни парламентарни избори. Това, което става в България е цялостен цирк, разяснява той.

 

Проф. Константинов уточни, че е право на президента Румен Радев дали да направи политически план или не след края на мандата си. Той посочи, че текат и нови процеси в Движение за права и свободи, само че огромната загадка е какво мисли почетният президент на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР